Zapewniamy:
- wykwintne menu, które przygotuje dla Państwa Szef Kuchni Portofine - Marcin Choiński
- oprawę muzyczną - DaveBo (sax) / DJ
- niepowtarzalną atmosferę
Start: 6/02/2015, godz. 19:00
Koszt: 135 PLN / osoba
Zapisy: 44 738 16 54
MENU KARNAWAŁOWE:
Tatar z tuńczyka
Krem z pora z krewetkami
Policzki wołowe, puree ziemniaczane
Kapusta modra podlana winem na gorąco podana
Filet z okonia morskiego, kuskus tymiankowy, sos porowo-ogorkowy z nutką limonki
Filet z kurczaka z suszonymi pomidorami i serem brie, sos bazyliowy, łódeczki ziemniaczane , surówka z białej kapusty
Barszcz czerwony z kołdunami
Mięsa pieczyste
Pasztet
Galantyna
Śledzie w śmietanie i oleju
Pstrąg faszerowany
Sałatka z kurczakiem
Sałatka z łososiem
Lody na karmelizowanej brzoskwini z pianą z malin
W bufecie ciasta i owoce.
Zapraszamy!
https://www.facebook.com/events/859710670815496/
https://www.facebook.com/portofineradomsko/
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?