MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów...
fot. Conscious Design/unsplash.com

Co i jak będziemy jeść w 2022 roku? Poznaj trendy smaku i kuchni na Nowy Rok!

Smaki odporności

Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów wspomagających odporność, których nie brakuje zwłaszcza wśród przypraw. Na topie wciąż są kurkuma, imbir, papryczki chili i inne ostre dodatki, m.in. musztarda. Wzmacnianie układu immunologicznego to także owoce bogate w witaminę C, czyli głównie jagodowe i cytrusowe, a ponadto napoje fermentowane i wzbogacane probiotycznymi bakteriami. Wciąż w modzie są ponadto owocowe proszki dodawane m.in. do deserów i napojów, a ponadto roślinne wyciągi z ziół, w tym przeciwzapalny kannabidiol (CBD).

Zobacz również

Kayah zaśpiewa w Ciekotach na festiwalu Otwarte Książki

Kayah zaśpiewa w Ciekotach na festiwalu Otwarte Książki

Gol Milika, asysta Urbańskiego. "Polski mecz" w Serie A nie zawiódł

Gol Milika, asysta Urbańskiego. "Polski mecz" w Serie A nie zawiódł

Polecamy

Wywiad z Piotrem Kopkiem, nowym prezesem WFOŚiGW w Łodzi

Wywiad z Piotrem Kopkiem, nowym prezesem WFOŚiGW w Łodzi

Policjanci podsumowali akcję "Prędkość". 104 kierujących jechało za szybko

Policjanci podsumowali akcję "Prędkość". 104 kierujących jechało za szybko

Klub Weterani Szos Radomsko zaprasza na VII Ogólnopolski zlot Auto Moto Weteran!

Klub Weterani Szos Radomsko zaprasza na VII Ogólnopolski zlot Auto Moto Weteran!