MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem



Knedliki – niemal do każdego dania

Knedliki to zasadniczo nadziewane kluski z ziemniaków lub bułki, często podawane w formie plastrów jako dodatek do dań głównych i pobocznych.

Knedliki pasują prawie do wszystkiego, od zup, przez drugie, do deserów. Knedliki podaje się także na słodko, z owocami (truskawki, śliwki, morele), z polewą czekoladową lub maślaną, bitą śmietanę lub cynamonem.

Czego spróbować na wakacjach w Czechach? 17 najpyszniejszych dań, słodkości, piw i innych trunków, które uprzyjemnią wam wypoczynek

Zobacz również

Noc Muzeów z koszalińską wąskotorówką. Zobacz WIDEO i ZDJĘCIA

NOWE
Noc Muzeów z koszalińską wąskotorówką. Zobacz WIDEO i ZDJĘCIA

Mecz Krono-Plast Włókniarz Częstochowa - Apator Toruń odwołany!

Mecz Krono-Plast Włókniarz Częstochowa - Apator Toruń odwołany!

Polecamy

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

II LO w Radomsku gości uczennicę z Francji. To część międzynarodowego projektu

II LO w Radomsku gości uczennicę z Francji. To część międzynarodowego projektu

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków