Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Alimenciarze poszukiwani przez naszą policję. Zobacz ich twarze i nazwiska [ZDJĘCIA]

NOWE
Alimenciarze poszukiwani przez naszą policję. Zobacz ich twarze i nazwiska [ZDJĘCIA]

Rozmowa z Patrycją i Tomaszem Mordziołek

Rozmowa z Patrycją i Tomaszem Mordziołek

Polecamy

Potrzebujesz tłumacza ze zdjęć? Ruszamy z pomocą

Potrzebujesz tłumacza ze zdjęć? Ruszamy z pomocą

Cyfrowe podręczniki zastąpią papierowe? Wiceminister o pracach nad projektem

Cyfrowe podręczniki zastąpią papierowe? Wiceminister o pracach nad projektem

Remont ul. Reymonta w Radomsku. Dobre wiadomości dla kierowców, przejazd do Warszyca!

Remont ul. Reymonta w Radomsku. Dobre wiadomości dla kierowców, przejazd do Warszyca!