Poprzedni najemca, firma DGP, zrezygnowała z prowadzenia na zapleczu działalności gastronomicznej. Władze powiatu zastrzegają, że w wynajmowanych pomieszczeniach może być prowadzona tylko kuchnia.
- Pojawił się nawet pomysł, żeby pracownicy szpitala sami przygotowywali tam posiłki. Okazało się jednak,że taniej wychodzi ich zamawianie w zewnętrznej firmie- mówi Beata Pokora, członek zarządu powiatu.
Ewentualny czynsz za lokal o powierzchni ponad 3 tys. m kw. to 3 zł za metr plus VAT
Wskaźnik Bogactwa Narodów, wiemy gdzie jest Polska
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?