Nie ma chyba nikogo, kto nie znałby smaku miodu. Tym razem w naszym konkursie czekamy na przepisy na deser lub ciasto z tym smakołykiem.
Propozycje można nadsyłać do najbliższego wtorku, 23 czerwca, na adres mailowy naszej redakcji: [email protected]. Wszystkie przepisy trafią do szefa kuchni Hotelu TED, Grzegorza Miśty, który wybierze najlepszy z nich, wskazując jednocześnie zwycięzcę konkursu.
Nazwisko szczęśliwca podamy w najbliższym tygodniku. W recepcji Hotelu TED będzie czekać na niego nagroda - zaproszenie, do odebrania po okazaniu dokumentu tożsamości.
Informujemy jednocześnie, że decyzją szefa kuchni w konkursie na najlepsze danie z prażuchów wygrała Marzena Kopeć, która zaproponowała prażuchy z pokrzywą.
![emisja bez ograniczeń wiekowych](https://s-nsk.ppstatic.pl/assets/nsk/v1.221.5/images/video_restrictions/0.webp)
Jak kupić dobry miód? 7 kroków
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?