MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przyprawiania produktów na grilla używaj mieszanek ziół i...
fot. ArturLuczka/pixabay.com

Co zrobić, żeby grill był zdrowszy? Te metody polecają dietetycy. Zobacz najlepsze sposoby na przygotowanie pysznych dań z grilla

Usuwaj przyprawy i resztki marynaty

Do przyprawiania produktów na grilla używaj mieszanek ziół i przypraw korzennych w postaci nacierek i mokrych marynat. Zawsze dodawaj do nich sól, bo to jedyny składnik, który wnika do wnętrza kawałków (dlatego też lepiej, gdy są one cieńsze). Jednak przed położeniem kawałków na ruszcie ściągaj z nich resztki dodatków smakowych, ponieważ z przeciwnym razie będą się palić.

Zobacz również

Pierwsza część jubileuszowej 25. edycji Gdynia Sailing Days za nami

Pierwsza część jubileuszowej 25. edycji Gdynia Sailing Days za nami

Pociąg z tysiącem pasażerów ponad dwie godziny stał w polu!

Pociąg z tysiącem pasażerów ponad dwie godziny stał w polu!

Polecamy

Jak często uprawiać seks? Terapeuta wyjaśnia, ile zbliżeń w związku to norma

Jak często uprawiać seks? Terapeuta wyjaśnia, ile zbliżeń w związku to norma

Na plażę, do pracy i na randkę. Ta fryzura to hit lata. Gwiazdy ją uwielbiają

Na plażę, do pracy i na randkę. Ta fryzura to hit lata. Gwiazdy ją uwielbiają

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw